VSBfonds doneert € 30.000,- aan vernieuwde Harmoniezaal Tegelen.

VSBfonds doneert € 30.000,- aan vernieuwde Harmoniezaal Tegelen.

Onder de naam van de oude uitbater zal de Hub. Thissen Harmoniezaal, zodra de corona-omstandigheden dat weer toelaten, hét kloppend hart van het verenigingsleven in Tegelen worden. De oude Harmoniezaal in de Posthuisstraat in Tegelen stond sinds 2007 leeg en is het afgelopen halfjaar door de Stichting Cultureel Erfgoed Tegelen (SCET) verbouwd tot een geweldige multifunctionele accommodatie waar naast verenigingsactiviteiten gelegenheid is voor sociale en culturele activiteiten zoals vergaderingen, repetities, optredens en natuurlijk gezellige feesten.
De verbouwing is mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds met een bijdrage van
€ 30.000,-. Het VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. Ze doet dit in de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken, zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.
Geheel in lijn met de doelstellingen van het VSBfonds zal SCET alles in het werk stellen om de Hub. Thissen Harmoniezaal een centrale plaats in de samenleving te laten worden waar eenieder zich thuis voelt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email